Усі туристи хочуть потрапити на екскурсію до легендарних пірамід, перебуваючи в Єгипті, адже це одна з найголовніших пам’яток цієї дивовижної і багатої історією країни. Ми покажемо Вам 3 найпопулярніші серед туристів піраміди.

Піраміда Хеопса – є найбільшою серед усіх в Єгипті, єдине з «Семи чудес світу», що збереглося до наших днів. Напевно немає людини, яка би не чула про неї. Піраміду будували майже 20 років, а на її зведення було витрачено близько 2 млн. каменів. Висота пам’ятки сягає 139 метрів.

Замовивши гарячий тур до Єгипту, Ви матимете можливість осягнути всю велич і красу цієї споруди.

Піраміда Джосера – найдавніша пам’ятка серед всіх збережених на сьогодні. Вона побудована в честь фараона Джосера. Вам варто знайти час і відвідати це місце.

Піраміда Мікерина – навпаки є наймолодшою і найнижчою( всього 62 метри), але найважчою пірамідою величної держави. Вона знаходиться на плато Гіза. Піраміда досить непогано збереглася і відкрита для відвідування туристами. Головна особливість піраміди в тому, що вона двокольорова, до середини блоки з червоного граніту, а вище – з білого вапняка.

Розповідати про піраміди можна багато, але краще побачити їх на власні очі. Для подорожі до Єгипту варто обрати зимовий період, оскільки клімат сприяє відпочинку. Не прогав свій шанс, адже ціна доступна!

Хочу на піраміди!

02.10.2019 Єгипет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was