Іспанія – держава на південному заході території Європи. Займає найбільшу частину території Піренейського півострова. Загальна площа території держави становить 504 782 км. Омивається Атлантичним океаном і Середземним морем.

Тури в Іспанію під час національного свята – Дня Іспанської Нації відмінний вибір. Проводиться цей свято 12 жовтня кожного року. Вважається, що 12 жовтня 1492 року Христофор Колумб відкрив Америку і поклав початок виникненню цивілізації, говорить іспанською мовою на двох різних континентах. В цей день на проспекті Ла-Кастельяна в місті Мадрид зазвичай проходить військовий парад. На нашому сайті Ви можете замовити путівки до Іспанії з Києва, Львова чи Одеси нижче.

Путівки в Іспанію на Кантабрійські гори унікальна пропозиція. Гірський хребет розташовується на півночі Піренейського півострова,
уздовж Біскайської затоки на відстань приблизно 500 км від західного краю території Піренеїв (відомі гори Басков) до самого кордону Галісії. Подорож до Іспанії на піки Піко-Трес-Марес висотою 2175 м і Пенья-Лабра хороший вибір для любителів активного відпочинку. Кантабрійські гори включають в себе так само національний парк «Піки Європи», що входить в список всесвітньої мережі біосферних резерватів ЮНЕСКО.

Готелі Іспанії блищать своєю гостинністю. Мадрид і Барселона завжди привертали безліч туристів, тут для них збудована ціла мережа готелів. Ви можете подивитися опис і забронювати готелі Іспанії, скориставшись формою онлайн замовлення. Сімейний відпочинок в Іспанії краще всього провести на пляжах Коста-Дорада, Коста-Брава, Коста-дель-Соль, Коста-Бланка. Це вельми популярні зони туризму і відпочинку. Рельєф тут складають неприступні скелі і кручі, порослі чудовими піренейськими соснами та смереками, які яскраво чергуються з прекрасними бухтами і затоками з пляжами з найчистішого білого піску і гальки. Готелі Іспанії на березі моря блищать своєю сучасністю і чудовим сервісом.

Хочу в Іспанію!

19.08.2019 Країни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was