Чому мільйони мандрівників віддають перевагу саме відпочинку в Єгипті?  Чим ця країна підкорила туристів зі всього світу? І чому тури в Єгипет стали такими популярними в Україні?

Сьогодні вибір туристичних напрямків достатньо різноманітний – на будь-який смак і гаманець. Але останні декілька років беззаперечним лідером серед них залишається Єгипет. Країна посеред пустелі, екзотична і самобутня, з багатовіковою історією, подекуди з дивакуватими на наш слов’янський погляд, традиціями. Вона приваблює саме своєю несхожістю та можливістю приємно відпочити, між іншим, не тільки влітку.

Дехто, можливо, скаже : « Ну що там є крім піску, спеки, пірамід і моря… Хіба це все варте того, аби тратити гроші на путівку в Єгипет?» Однозначно, так! Доказом цьому, наприклад, є те, що Україна входить в десятку країн, представники яких дуже полюбляють відпочинок в Єгипті.


Чому саме країна сфінксів і пірамід?

На це запитання відповідь може бути достатньо лаконічною: добиратися недалеко, відносно дешево, комфортні умови проживання, цікава екскурсійна програма.
З Києва до Хургади чи в Шарм ель Шейх приблизно 3,5 год на літаку. Рейси є регулярні та чартерні (залежить від сезону), переліт – прямий, або з пересадками.

Якщо ваша поїздка не спонтанна, а запланована,- не гайте часу, зверніться до тур агенції. Бажано надійної й досвідченої, для прикладу, TourLeader. Менеджери серйозної та авторитетної компанії не тільки підберуть для вас тур до Єгипту, відповідно вашим побажанням і фінансовим можливостям, але й візьмуть на себе розв’язання усяких питань задля максимально комфортного відпочинку своїх клієнтів.


Тепер більш детально про те, чому єгипетський напрямок став справжньою туристичною Меккою.

По-перше, море. Лагідне Червоне море з особливим мікрокліматом і цілющими властивостями. Протягом року воно радо приймає у свої бірюзові обійми як любителів пляжного релаксу так і завзятих дайвінгістів. Але слід пам’ятати: липень і серпень тут найспекотніші місяці, навіть вода не охолоджує, а в лютому – прохолодно й вітряно, хоча в цей період путівки в Єгипет дешевші.

По-друге, червономорське « all inclusive ». Система « все включено» працює у всіх без винятку готелях Єгипту. Кількість зірок, звичайно, впливає на якість отримуваних послуг, так само як і на вартість туру.
Своєрідність відпочинку на єгипетських курортах полягає в тому, що зовсім не обов’язково бути «багатим і знаменитим», адже враження від казкової подорожі не залежить від того проживаєте ви в готелі класу люкс чи у бюджетному номері.


Втретє, унікальні історичні пам’ятки. Знайомі нам зі шкільної програми піраміди – це, мабуть, перша асоціація, яка приходить в голову кожному при словосполученні « відпочинок в Єгипті». І зовсім не дивно, чому туристів наче магнітом тягне у Долину царів.
Гіза, Луксор, Александрія, Каїр, Сфінкс, гора Синай, величний Ніл – подорож вглибину століть нескінченна. 

Для того, щоб купити тур в Єгипет не треба чекати якоїсь особливої пори року, адже ця країна повністю відповідає потребам, очікуванням і можливостям різних категорій мандрівників, навіть найвибагливіших туристів.

Хочу в Єгипет!

29.08.2019 Країни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was