Полетіти в тур у дивовижні Об’єднані Арабські Емірати це щось неймовірне. Чому, запитаєте Ви? Ми склали список найкрутіших місць, які обов’язково треба відвідати у цій країні.

1. Бурдж-Халіфа

Бурдж Халіфа – одна з найвідоміших будівель Об’єднаних Арабських Еміратів. Це не тільки найвища будівля у світі, вона також претендує на титули найвищої автономної споруди у світі, найвищої оглядової майданчика у світі та ліфта з найдовшою дистанцією у світі. Поїздка до оглядового майданчика з його панорамним видом на Дубай – визначна пам’ятка для більшості туристів, хоча для тих, хто страждає від запаморочення, можливо, краще пропустити таку екскурсію.

2. Мечеть шейха Заїда, Абу-Дабі

Велика мечеть шейха Заїда – це сучасна мечеть неймовірної краси. Використовуючи сучасний дизайн та давню майстерність, мечеть гармонійно поєднує сучасні та старовинні стилі, прийоми для створення нової інтерпретації ісламської архітектури. Вона є найбільшою мечеттю в ОАЕ. Ви повинні її обов’язково відвідати, якщо завітаєте до Абу-Дабі. Його інтер’єр використовує велику кількість золота, мозаїчної плитки, скла та величезної кількості мармуру, а зовнішній вигляд сліпуче білого каменю різко контрастує під блакитним небом Еміратів.

3. Гори Хаджар

Гори Хаджар торкаються пустелі, створюючи зубчасте і дике серце Об’єднаних Арабських Еміратів. Закручені гірські дороги з вражаючими краєвидами по дорозі з’єднують крихітні села в регіоні, завдяки чому дорога цього регіону стає небом. Любителі природи знайдуть безліч цікавого в цих місцях.

4. Лувр Абу-Дабі

Найновіший і вражаючий музей в Об’єднаних Арабських Еміратах, Лувр Абу-Дабі, він поринає відвідувачів у подорожі людською історією з предметами, породженими по всьому світу та на протязі багатьох століть, щоб продемонструвати зв’язки між різними культурами. Незалежно від того, що вас цікавить рання історія, великі емпіричні епохи чи сучасне мистецтво, ви знайдете музейні експонати захоплюючими, тоді як яскрава та надсучасна архітектура будівлі приваблює відвідувачів сама собою.

5. Джебель Джайс

До найвищої вершини Об’єднаних Арабських Еміратів належить Джебель Джайс в еміраті Рас Аль-Хайма. На вершині дороги ряд ландшафтних терас і оглядових майданчиків пропонує гірські види, які котяться аж до моря.

Ви ще досі думаєте чи потрібно куди летіти ? Тоді подивіться, які дешеві ціни на тур в ОАЕ у нас !

Хочу в Емірати!

01.09.2019 Країни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was