Відпочинок в ОАЕ − чудова можливість продовжити літо в країні, де воно ніколи не закінчується. І отримати приємний бонус, адже осінь − сезон знижок, гарячих турів і супер пропозицій.

ОАЕ – провести свою відпустку розкішно і вигідно.

Плануючи поїздку за тисячі кілометрів від дому, ми намагаємось якомога більше дізнатися про країну, яка стане місцем для повноцінного та цікавого відпочинку. Поніжитися під сонцем, пірнути в теплі морські води й залишити в пам’яті приємні спогади про подорож – бажання кожного новоспеченого туриста. Особливо, коли з літньою відпусткою не пощастило.
В такому разі, серед великого списку курортних напрямків вам слід зупинитися на близькосхідному − Об’єднані Арабські Емірати. Найбільший султанат по території – Абу-Дабі, найменший – Аджман, а найпопулярніший – Дубай.

В ОАЕ дивним чином поєднуються височенні хмарочоси й безкінечна пустеля, ультра сучасні технології та стародавні традиції, шикарні торгові центри з якісним брендовим товаром і місцевий колорит східного базару. Та найголовніше − 360 сонячних днів у році! Вони ваблять сюди мандрівників із усього світу: насолодитися неперевершеним відпочинком в ОАЕ. В країні сім еміратів − унікальних туристичних курортів, у кожного є своя родзинка, щоби задовольнити потреби й вподобання різних по інтересах, віку та фінансовій спроможності відпочивальників. Який би варіант дозвілля ви не запланували: сімейний з дітьми, екстремальний активний, пляжний чи заради шопінгу,− путівка в Емірати гарантує незабутні враження від різноманіття розваг, архітектурних та історичних пам’яток, висококласного сервісу  кращих готелів.

Отже, із напрямком визначилися, але, чи по кишені цей вояж? Відверто кажучи,відпочивання в Еміратах задоволення не із дешевих. Але це не привід відмовлятись від омріяної поїздки. Варто знати декілька нюансів, які впливають на її вартість та допоможуть зекономити ваш бюджет.
Високий (дорожчий) туристичний сезон  припадає на періоди березень – квітень та жовтень – листопад. Тури дешевшають взимку (до Нового року) та влітку (тут дуже спекотне сонце). Звичайно, «чорної п’ятниці» на путівки не буває, зате, ви можете забронювати тур задовго до запланованої подорожі, чи придбати гарячий тур до ОАЕ.
Підсумуємо: для відпочинку на узбережжі Перської затоки серйозних перешкод не має, тим більше, коли реалізувати вашу мрію візьметься професіонал у сфері туризму, наприклад, компанія TourLeader.

Принцип «все для гостей!» помічаєш усюди: на чистих пляжах району Джумейра, в ексклюзивних номерах розкішних готелів Atlantis The Palm, Burj Al Arab, в красі дубайського парку квітів і чарівності підводного царства Фуджейри….
Поряд із відомими, топовими та популярними туристичними об’єктами, з’являються нові проекти, гідні місця в Книзі рекордів Гіннеса.  Перерахувати все те, що пропонує ця гостинна  країна, неможливо. Сафарі в пустелі, величезна кількість аквапарків, дайвінг, нічні клуби, дискотеки, традиційна арабська кухня та ароматна кава, торгові моли, тематичні комплекси для дітей − неймовірний мікс сюрпризів змусить вас розслабитися й забути про повсякденність

Але слід пам’ятати – ви гість, тому з повагою віднесіться до прийнятих в мусульманській державі культурних норм і національних особливостей.
Бажаєте відчути себе справжнім шейхом хоча би на короткий час відпустки? Для цього достатньо тільки захотіти й купити тур з Києва за напрямком Емірати – відпочинок в ОАЕ вже чекає на вас.

Лечу в Емірати!

08.09.2019 Об'єднані Арабські Емірати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was