Вже давно розвіяний міф про те, що відпочивати треба обов’язково влітку. Багато туристів нетерпляче чекають саме «не курортні» місяці та планують провести свою зимову відпустку якомога далі від незатишної холоднечі та снігу. Адже сьогодні помилуватися смарагдовою зеленню моря й поніжитися на білосніжному пісочку босоніж і з кремом від загару на плечах можливо круглий рік.
Висновок: подорож в літо не залежить від погоди за вікном, і пакувати у валізу купальник не пізно навіть у грудні. Залишається тільки вибрати місце, де провести свою відпустку.
Куди ж варто відправитися взимку на море? Пропонуємо вам топ 5 країн, які ідеально підходять для літнього відпочинку в холодну пору року.

Червоно морський Єгипет.
Популярна серед багатомільйонної туристичної публіки екзотична африканська країна.
Після недовгого перельоту замість спеки, яка зазвичай тут буває влітку, вас приємно потішить комфортна погода: +24…+28ºС. Проте, на всяк випадок, візьміть з собою парочку теплих речей – тут бувають прохолодні ночі, та подекуди дують сильні вітри.
Вибравши на сайті компанії TourLeader єгипетський напрямок, ви реально відчуєте всі переваги міжсезонної відпустки взимку в Єгипті: ціни нижчі, туристів менше, тільки піраміди, верблюди та «all inclusive» − незмінні.

Розкішні Емірати.
Східна перлина в ультрасучасній оправі посеред нескінченної пустелі. Попри те, що відпочинок в Еміратах дешевим не буває, потік туристів в цю країну не зменшується. Цьому сприяють, по – перше, погодні умови: на зміну пекельним  +50ºС приходять по-літньому «прохолодні» +25ºС. А по-друге, незалежно від пори року еміратський сервіс завжди висококласний, а пропонований перелік розваг – різноманітний.
Звернувшись в агенцію TourLeader, ви зможете підібрати будь-який із зимових турів в ОАЕ, безумовно, з урахуванням ваших переваг й фінансових можливостей.

Екзотичний Таїланд.
Королівство – свято, вічнозелена тропічна країна з незайманою природою та цікавою культурою.
Відсутність злив з листопада по лютий, температура повітря +30ºС – ідеальне місце для вашої «тайської зимівлі». Багатогодинний та недешевий переліт не впливає на кількість  охочих відпочити на пляжах Пхукета чи відірватись на запальній вечірці в Паттайї.
Зовсім не дивно, що азіатський напрямок набирає все більшої популярності, в тому числі в міжсезоння: на сайтах туристичних компаній, як от приміром, ТурЛідер, ви обов’язково знайдете вигідні для себе пропозиції по зимових турах в Таїланд.

Тропічний Гоа.
Індійський штат – курорт, туристичний мікс на піщаних пляжах Аравійського узбережжя. Ясні сонячні дні гоанської зими – запорука сезонної (з листопада по березень) «міграції» відпочивальників із різних куточків планети. Цей маленький «острівець» стає притулком для багатоликої та різнопланової спільноти мандрівників. Те, як ви уявляєте собі зимовий відпочинок на Гоа, залежить безпосередньо від регіону. У Південному – пляжна ідилія, респектабельність та спокій, а Північний Гоа – колоритний, бюджетний та молодіжний.
Замовляючи тур пакет у TourLeader, орієнтуйтеся лише на свої запити, смак і гаманець.

Некваплива Шрі-Ланка.
Буддійські реліквії, Аюрведа, дайвінг та казкові краєвиди з ароматом цейлонського чаю. Єднання з природою і ніякої метушні – те, що після тривалого перельоту «обрушується» на кожного новоприбулого в цей оазис джунглів, слонів й океанських пляжів. Шрі-Ланка вабить до себе туристів зі всього світу, пропонуючи яскравий та насичений відпочинок. Яка ж це насолода, згадавши лише на мить про зимову холоднечу вдома, пірнути в теплу (+28ºС!) воду, порибалити, в надії виловити незнайому екзотичну рибу чи зайнятися віндсерфінгом…А місцеві пам’ятки? Вони варті того, щоби включити цей екзотичний рай у список місць для відпочинку взимку.

Втекти від холодів до моря – не лише змінити засніжений пейзаж і виття хуртовини на золотистий пісок і крики чайок. У вас є можливість скласти свій топ країн для вдалого зимового відпочинку. До речі, для любителів справжньої зими з початку грудня відкриті гірськолижні сезони на альпійських курортах і на схилах у Польщі, Болгарії, Румунії. Якщо ви невпевнено стоїте на лижах, вирушайте в Лапландію в гості до Санти Клауса – ви та ваші діти однозначно будете у захваті від такої пригоди.
Величезний вибір напрямків у будь-який куточок планети, реальні знижки та дешеві тури завжди готова запропонувати наша туристична компанія TourLeader.
Подорожуймо разом!

Єгипет, Емірати чи Таїланд, а може Гоа або Шрі-Ланка? Беру все!

07.10.2019 Країни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was