Варіантів різноманітити відпочинок в Єгипті достатньо. Пляжний релакс, що розслаблює, «розбавлять» захопливі подорожі до рукотворних і природних пам’яток, знайомство з підводною флорою та фауною, порція активних і подекуди екстремальних розваг.

Водні пригоди.
Кристально чиста вода й різнобарвні рифи від Хургади до Дахаби – рай для дайверів.
Курортні центри дайвінгу забезпечать необхідним професійним спорядженням досвідчених нирців і навчать правилам занурення з аквалангом новачків-підводників.
Глибини, печери, пірнання вздовж прямовисних стін і пошук скарбів на затонулих кораблях здається вам занадто екстремальним заняттям? Більшість готелів Єгипту пропонують не менш драйвові розваги на воді: снорклінг, серфінг, кайтинг, політ на парашуті за катером (парасейлінг), морську риболовлю, врешті-решт, атракціони в аквапарку.
У місцевих тур агенціях є можливість замовити прогулянки на яхті, дайвінг-сафарі чи рибальські тури.

Пустельний драйв.
Споглядання безмежного золотого простору пісків під час неквапливої ходи верблюда й азарт від крутих віражів і божевільної швидкості – абсолютно різні за відчуттями способи переміщення по пустелі.
Список «must make» багатьох відпочивальників в Єгипті доповнюють незвичні розваги посеред пісочних барханів: екстрим-сафарі (перегони на квадроциклах або джипах) і сендбординг (спуск по піщаних дюнам на дошках для сноубордингу).
Окрім квадропробігу по пустелі, готельний гід допоможе організувати поїздку в оазиси до цілющих джерел і чаювання в селищі бедуїнів.

Єгипет екскурсійний.
Знаковими пам’ятками та головними «must see» в країні фараонів є піраміди в Гізі й загадково-величний Сфінкс, храми Луксора та Долина Царів, Кольоровий каньйон і Гора Мойсея.
Екскурсійні маршрути до історичних місць можуть відрізнятися стосовно їх розташування від єгипетських курортів, але традиційно популярною туристичною екскурсією вважається відвідування Каїрського національного музею – одного з найбільших у світі сховищ старовинних артефактів.
Тим, кому однієї поїздки до пірамід виявиться недостатньо, зможуть відправитися в круїзний тур на теплоході по Нілу від міста-музею Луксор до Асуана. Для багатьох клієнтів компанії ТурЛідер пригодою, що запам’ятається надовго, стала екскурсія, яка відтворює шлях Мойсея до вершини гори Синай. І, не зважаючи на тривалий і важкий підйом, туристи залишаються у захваті від такого екстремального випробування.
Вибирати, звичайно, вам, тим паче що відпочинок в Єгипті навіть у зимовий час, повний розваг на будь-який смак.


Let’s Go Travel!

18.11.2019 Єгипет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was