Відпочинок в Єгипті – класика туристичного жанру, й не дивно, що серед українських мандрівників тури до Хургади й Шарм-ель-Шейху мають найбільший попит.
Якщо з курортом, де планується провести відпустку визначитися легше, то з єгипетськими готелями, яких в наявності дуже багато, дещо складніше.
Практично всі вони надають гостям умови для якісного відпочинку, але у кожного готельного комплексу є свої особливості, розраховані на різні категорії туристів: сімейні пари або молодь, сім’ї з дітьми або літні туристи.
Тому компанія ТурЛідер пропонує свій топ кращих готелів Єгипту.

Топ готелів Шарм-ель-Шейху

Rixos Sharm El Sheikh Resort 5*


Зелена велика територія, поруч море і приватний пляж на першій береговій лінії.
У розпорядженні відпочивальників зручні номери, 11 басейнів, 7 ресторанів з багатим вибором блюд і 5 барів. Діє система ultra all inclusive.
Для гостей: цікаві розваги, професійна анімація, доступний Wi Fi, SPA – центр, дитячий клуб в аква зоні.
По відгуках: відмінна кухня, привітний персонал, красивий кораловий риф і високий рівень сервісу в готелі. Рекомендований для сімейного відпочинку.

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5*


Район Шаркс Бей, перша лінія. Захід із піщано-кам’янистого власного пляжу по кораловій кірці чи з понтонів.
Номерний фонд: від поліпшених однокімнатних апартаментів до президентських люксів з приватними купальнями. Дитячі басейни окремо від дорослих, є майданчики для заняття спортом й активними іграми, водні забави, снорклінг і плавання з аквалангом.
Харчування: тільки сніданки (BB) або повний пансіон (FB), дієтичні блюда й дитяче меню.
Варто зазначити: обслуговування й уважність персоналу, умови проживання й смачну їжу. До речі, в готелі дозволено розміщення з тваринами.

Sultan Gardens Resort 5*


Завдяки близькій відстані до моря, пляжу з піщаною лагуною, цей п’ятизірковий готель входить до списку найкомфортніших місць для проживання й відпочинку цілими сім’ями.
В оточенні пальм просто неба джакузі та 5 басейнів. Взимку три з них підігріваються.
Окрім водних гірок й занять у клубі, малюки розважаються на ігрових майданчиках, є дискотека, а їхнім дозвіллям займаються аніматори.
Концепція готелю − all inclusive: асортимент шведського столу в основних ресторанах можна замінити разовою безкоштовною вечерею в 4-х закладах « а-ля карт».
Рекомендують: в якості пляжного, спокійного й активного відпочинку.

Топ готелів Хургади

Albatros White Beach Resort 5*


Три км від аеропорту, перша берегова лінія, пляж – традиційно піщаний зі зручним входом у море.
П’ятиповерхова готельна будівля розташована уздовж суцільної зони прісноводних басейнів з тематичним аквапарком для маленьких туристів.
Сервування й вибір блюд в трьох ресторанах готелю по системі «все включено». Кожен із семи барів пропонує легкий перекус, гурмани можуть замовити вечерю за меню.
Тренажерний зал, спортивна зона, дитячий клуб, катання на катерах, дайвінг, вечірні шоу, піші прогулянки − зайняття на будь-який смак і вік.
Туристи відмітили: доглянутість території, затишні номери, смачні блюда, позитивний персонал і якісний сервіс.

Sentido Mamlouk Palace 5*


Належить мережі готелів Санрейс, що дозволяє постояльцям користуватися інфраструктурою сусідніх комплексів. Піщана приватна пляжна зона на першій лінії моря.
Номери розміщуються у триповерхових корпусах у східному стилі: з різьбленими меблями й колоритними шатрами біля басейнів. Їх на території два, в одному з них є гірки, а в сусідньому резорті – аквапарк і дитячий клуб.
У закладах харчування діє система Select All. Є буфет для маленьких гостей та дієтичне меню. За додаткову платню можна повечеряти в рестораціях за межами свого готелю. Пляжне дозвілля розбавлять рухливі ігри, зайняття спортом, активні забави на воді.
Відвідувачам сподобалися: аніматори, харчування, різноманітність розваг, уважні співробітники готелю, «тиха пляжна зона» для дорослих відпочивальників.

Sunrise Royal Macadi Aqua Resort 5*


На березі бухти Макаді Бей 305 метрів приватного пляжу і відгородженою акваторією.
В акуратних двоповерхових корпусах і бунгало сім сотень номерів з балконами або патіо.
На окрему увагу заслуговує аквазона: дорослі, сімейні й дитячі відкриті басейни з водяними гірками, джакузі та барами. У зимовий період більша частина пулів підігрівається.
По приїзду в готель починає діяти концепція «все включено». До послуг туристів 11 барів, широкий асортимент блюд головного ресторану й необмежене відвідування шести закладів «а-ля карт», є ресторація тільки для дорослих, вечері за додаткову платню та дієтичне меню.
Позитивні відгуки щодо: рівня обслуговування, відмінної їжі, дорослій та дитячій анімації. Рекомендують для активного молодіжного відпочинку, сім’ям з дітьми й дайвінгу (є хороший кораловий риф).

Зоряний статус, розташування, інфраструктура, дорожнеча, або, навпаки, бюджетний відпочинок, безумовно, впливають на попадання в топ кращих готелів. Проте, головний чинник – сервіс та перелік заявлених послуг. І, звичайно, пріоритети самих відпочивальників, які будуть враховані менеджерами компанії ТурЛідер у підборі ідеального варіанту незабутньої курортної пригоди в кращих єгипетських готелях.

Обрати кращий готель для відпочинку від TourLeader!

09.12.2019 Єгипет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  Your rating was